CBD Buds motsatsen till “reefer madness”

CBD Buds är industrihampa med mindre än 0,2% THC. THC är den psykoaktiva substansen i cannabis-plantan och är den substans som fått sitt dåliga rykte från propaganda filmer.

Så som “reefer madness” från USA:s 30-tal. Dagens superstarka THC produkter kan ge vissa känsliga människor en del otrevliga bieffekter. Som oro och ångest om man får i sig för mycket. CBD fungerar som en motvikt mot THC, och står för den lugna jordade känslan i Cannabis.

CBD Buds är helt lagligt att köpa redan idag

Det ser ut som weed, luktar som weed, men har en helt annan effekt. Även om en stor del utav cannabis smärtlindrande effekt kommer ifrån THC. Så är CBD inte någon placebo direkt, 2015 kom det en viktig studie där man undersökte CBDs potential som smärtlindring. Efter studien så jämförde forskarna CBD med morfin, och man fann att CBD är ett ypperligt komplement till morfin. Då det motverkar de riskablare nackdelarna med morfin.

CBD Buds har för min del hjälpt mig med mina tremors. Att inte behöva skaka och kunna hantera finmotoriska saker är en sån himla välsignelse. Som tur är har jag själv inte parkinson men en släkting till mig har det. Och CBD Buds har verkligen hjälpt honom, det är nästan som ett mirakel. Ena stunden skakar han som ett asplöv och någon minut senare är han helt stilla. Själv lider jag of något som kallas för Essentiel-Tremor och innan jag hittade CBD Buds. Från en återförsäljare här i Sveirge,

Så stod jag med alternativen att antingen dricka alkohol eller äta betablockerare

För det är de alternativ till automotoriks-hämmare som finns att tillgå annars. Beta blokerare är som ett varvstopp på bilen vilket gör att hjärtat inte kan slå fortare än ett visst tempo. Man får en variant av kemisk Downs helt enkelt, inte så jätte hippt kanske. Och att gå runt och vara berusad hela tiden kommer varken mitt humör eller min lever klara av.

Nej, tackar vet jag CBD Buds.