Ordförande: Vera V respektive Greta

Sekreterare: Siri A

Vad vi genomfört under veckans gång:

-Vi har genomfört en redovisning om de mänskliga rättigheterna under onsdagens SO-lektion

– Inom teknik har vi nu färdigställt vår sista bedömningsuppgift vilket utgjorde skapandet av en plansch där eleverna fick lov att förklara hur eldistribution fungerar.

-Magnus elever har haft betygsnack i matte.

-I engelskan har vi fått lov att tala med engelskläraren om våra betyg på tu man hand samtidigt som resten av klassen sett på filmen ”What´s Eating Gilbert Grape”. Denna film skall vi sedan diskutera utomhus under måndagens engelsklektion.

Vad händer nästa vecka?

-Mån, 4/6: Vi får besök av Fritidslotsarna som informerar oss elever kring somaraktiviteter inom det närliggande området.

-Tis, 5/6: Genrep inför skolavslutningen genomförs på stora scenen mellan 13.00-13.20. Vi ska även städa våra skåp under lektionen vilket resulterar i att eleverna är i behov av att medtaga kassar att förvara sina föremål i.

Ons, 6/6: LEDIGT

Tors, 7/6: Klassens dag genomförs i Tantolunden där vi har i åtanke att spela brännboll. Dock möts vi vid tunnelbanan 09:30 för att sedan bege oss till slutdestinationen. Medtag matsäck samt vätska men du rekommenderas även medtaga någon typ av huvudbonad samt solkräm. Dagen avslutas 14.00 och pedagogerna önskar er medtaga ett skriftligt intyg från föräldrar ifall ni önskar stanna i Tantolunden efter skoltid. Under denna dag medföljer den nya elev som under hösterminen 2018 blir en del av vår klass.

Fre, 8/6: SKOLAVSLUTNING

Vi möts i C205 kl. 10.00 för att sedan bege oss ut mot scenen vid 10.30. Vi vistas sedan utomhus för att slutligen bege oss in återigen under en sista halvtimmas avslutning innan eleverna får lov att gå. Ifall eleverna önskar får de medtaga eget fika. Detta innebär sammanfattningsvis medtar du fika till dig själv.