Hej,

På dagens Sval-lektion fick eleverna underlaget som de behöver förbereda terminens utvecklingssamtal. Vi började arbeta lite med detta redan idag men större delen av förberedelserna i skolan kommer att vara på Svalen nästa vecka. Det är bra om man redan nu börjar fundera över sina mål, styrkor och utvecklingsmöjligheter.

Nästa vecka är en vanlig skolvecka utan schemabrytande dagar och det eleverna har att arbeta med är;

Måndag; Franska, Leilas grupp – Regelbundna verb (ir, re, er)

Tisdag; Sista bildlektionen till tryck. Svenska – Renskrivit novellen.

Onsdag; Spanska Tonys grupp – Tareas de casa. SO – Examination i form av uppsats. Engelska – Short Movie färdig. Tyska – Öva på 10 glosor i dåtid.

Torsdag; HKK – Göra klart plastprojekt på lektionen, om man inte blir klar måste man ta hem. Fikasval – Marcus Y, Roni, Erik N, Marcus E, William.

Fredag; Matte; Kapitel 3 till uppgift 34. Mia – spanska.