Jag, en

Det har blivit dags för en gemensam läsupplevelse igen! Denna gång kommer vi att läsa Jag, en av författaren David Levithan. Så här lyder inledningen av romanen:

”Jag vaknar. Det första jag måste göra är att ta reda på vem jag är. Det handlar inte bara om kroppen, om att slå upp ögonen och se efter. Kroppen är det som är lättast att anpassa sig till om man är van vid att vakna i en ny varenda morgon. Det är livet, kroppens sammanhang, som kan vara svårt att begripa sig på.”

Planering:

Vecka          

 46                  s. 7-67        Schemabryt/författarbesök/Introduktion

arbetsområdet

47                  s. 68-126      Arbete med det lästa

48                  s. 127-197    Arbete med det lästa/Förberedelse skrivuppgift

49                  s. 198-265    SKRIVUPPGIFT

50                  s. 266-336    Arbete med det lästa

Jag, en – pedagogisk planering